Privacy Policy

1. Privatlivspolitik

1.1. For at du kan indgå aftale med og købe produkter af Products By Craftsmen ApS beder vi om følgende oplysninger: Navn, adresse, e-mail adresse, betalingsoplysninger, skostørrelse og telefonnummer.
1.2. Disse oplysninger behandler vi i forbindelse med ekspedering af dit køb, de det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.
1.3. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS eller DAO med henblik på levering ad dit køb.
1.4.De personlige oplysninger registreres hos PRODUCTS BY CRAFTSMEN ApS og opbevares i 5 år, hvorefter de automatisk bliver slettet.
1.5. Oplysninger afgivet til PRODUCTS BY CRAFTSMEN videregives på ingen måde videre til tredjemand - med undtagelse af hvad er nødvendigt ifm. fragt.
1.6. Persondataforordningen af EU 25.05.2018 medfører, at du som forbruger har ret til at få indsigt i hvilke data, som er registreret hos PRODUCTS BY CRAFTSMEN. Endvidere har loven medført, at du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
1.7. Henvendelse rettes til info@thenordicstories.com
2. Behandling af personoplysninger
2.1. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller i forbindelse med køb sat kryds i boksen, der giver os tilladelse til efterfølgende at tilsende dig nyhedsbreve eller tilbud, behandler vi din e-mailadresse og oplysninger om dit køb hos os, indtil du med anmodning beder os slette dig fra vores register.
2.2. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre i linket i bunden af ethvert tilsendt nyhedsbrev eller ved at kontakte os på info@thenordicstories.com og oplyse, at du ikke længere vil modtage vores nyhedsbreve og tilbud.
2.3. Vi anvender tredjepart til håndtering og rundtsending af nyhedsmails (MailChimp).
2.4. Uagtet hensigten med behandling behandles enhver personoplysning fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
2.5. Oplysninger slettes, når formålet med anvendelse ikke længere er relevant.
2.6. Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (TELLER og DIBS Payment Services A/S) og til håndtering af dine køb (Shopify inc.).
2.7. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

3. Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, ændret eller slettet, personoplysninger, vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

      • PRODUCTS BY CRAFTSMEN ApS
      • CVR-nr. 37088765
      • Adresse: A.M.G. Friis Vej 20, 6000 Kolding
      • Tlf.: +45 27 85 76 98
      • E-mail: info@thenordicstories.com

 

Dine oplysninger vil blive slettet senesten måned efter anmodning er fremsendt.

 

Klager over PRODUCTS BY CRAFTSMEN ApS' håndtering af personoplysninger skal ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, Telefon 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk.